Haradinaj ostao bez američke vize zbog takse Srbiji i Bosni i Hercegovini

Ramuš Haradinaj nije dobio američku vizu i neće moći da učestvuje u radu jedne konferencije o Balkanu početkom februara, saznaje "Al Džazira Balkans".
 Haradinaj ostao bez američke vize zbog takse Srbiji i Bosni i Hercegovini
Foto: Screenshot
"Al Džazira Balkans" to saznaje u izvorima u Stejt departmentu.
 
Kosvski premijer Haradinaj je ranije dobio poziv za učešće u radu konferencije koja se održava 6. februara. 
 
Međutim, izvor iz Stejt departmenta je potvrdio da Haradinaj nije dobio ulaznu vizu zbog uvođenja takse Srbiji i Bosni i Hercegovini. 
 
Navodi se da je Haradinajev nedolazak novinaru Al Džazire potvrdio i jedan od organizatora. 
 
Ranije danas je objavljeno da su Savet za nacionalnu bezbednost SAD i Stejt department usvojili dokument sa osam tačaka u kojem se od vlade u Prištini zahteva da odmah ukine takse na proizvode iz Srbije ili će u suprotnom SAD Prištini uvesti sankcije. 
 
Haradinaj je odgovorio da će Priština ukinuti takse nakon što dobije međunarodne garancije da će finalni sporazum sa Beogradom rezultirati, kako navodi, uzajamnim priznanjem.
  • Neven Stefanovic

    15.01.2019 03:22
    Ilirska 8
    Ako ovaj ima osnovnu skolu ili dva velika odmora ja rezem glavu. Nemoze odijelo da napravi gentlemena. Ona stara prokleto drzi seljak ostaje seljak i u odijelu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.