Policija traga za Boškom Buhom

Po nalogu tužilaštva, policija intenzivno traga za Boškom Buhom, sinom prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta koji je u zatvoru zbog više krivičnih dela.
Policija traga za Boškom Buhom
Foto: 021.rs
U tužilaštvu kažu da mlađi Buha nije dostupan i da je za njim potraga u toku.
 
On se sumnjiči da je pre dva dana u Beogradu, na Obilićevom vencu, kolima udario jednog policajca koji nije bio na dužnosti, a potom mu je pretio automatskom puškom.
 
Mediji su preneli da je policajac prilikom udara "tojote korole" prošao sa lakšim povredama, a osumnjičeni je otišao sa mesta nezgode. 
 
Nakon desetak minuta, Buha se vratio u "audiju A8" i sa automatskom puškom koju je uperio u policajca, naveli su mediji. Neposredno posle toga je pobegao.
  • Dusan

    18.01.2019 13:17
    Verovatno je u nekom separeu sa obezbedjenjem i "separeusama", a mozda i JK zna gde je
  • Poli

    18.01.2019 08:32
    a za tihim i prletom?
  • ST

    18.01.2019 07:18
    Zanimljivo je da se duh mladog Boska Buhe preselio u ovog krimosa istog imena. Oboje su se kao mali igrali oruzjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija