Miroljub Petrović saslušan u policiji zbog optužbi za nadrilekarstvo

Leskovačka policija saslušala je Miroljuba Petrovića zbog sumnji da se bavio nadrilekarstvom, piše današnja štampa.
U okviru predistražnog postupka koji je pre pet dana pokrenulo Više javno tužilaštvo u Leskovcu, policija u ovom gradu pokrenula je opsežnu istragu, prenosi "Blic".
 
Istraga bi trebalo da odgovori da li se i kako Miroljub Petrović bavio nadrilekarstvom lečeći teško obolele pacijante svojim tinkturama i da li ih je odvraćao od odlaska kod lekara, kako tvrde njihove porodice. 
 
Petrović je dao prvu izjavu policiji u vezi sa optužbama Biljane Jovanović, sestre Slavča Petrova, koji je umro od tumora na mozgu. 
 
List saznaje da je Petrović negirao sve navode koje je ona javno iznela.
  • pravisa

    31.01.2019 11:18
    za Ovo polje obavezno
    Ukoliko se nedvosmisleno dokaze da su te stranice otvorene od strane XX, kao i da sadrzaj na njima postavlja on, ukoliko se nedvosmisleno dokaze da je na snimcima on i da je to njegov glas i tek kako moze posluziti kao dokaz u istarazi. Snimci se koriste kao dokazni materijal vec decenijama.
  • Vlada

    30.01.2019 16:22
    @Ovo polje obavezno

    Video snimci lažnog predstavljanja su sasvim prihvatljiv dokazni materijal, bez obzira da li su na YT ili na SOS kanalu.
  • Ovo polje obavezno

    30.01.2019 13:45
    @LOL
    Ozbiljno predlažeš, da revolucionišemo pravo i sudstvo, i počnemo sve istrage, dokazivanja i suđenje da zasnivamo na:
    - Komentarima sa portala i društvenih mreža
    - Slikama sa društvenih mreža
    - Izjavama učesnika raznih rijalitija...
    - Filmovima postavljenim na YouTube

    Mislim, daleko bi smo dogurali tako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.