Penzioner u Kragujevcu priveden nakon protesta zbog "vešala"

Kragujevčanin koji je nosio "vešala" sa "penzionerom" na kraju omče, na večerašnjem protestu u Kragujevcu je priveden, saznaje portal Pressek.
Naime, nakon što se protesna šetnja završila, prema svedočenju očevidaca, njega su presreli policajci u civilu i "ubacili" ga u crveni pežo, a "instalacija sa penzionerom" završila je u gepeku.
 
Kako portal Pressek saznaje, reč je o penzioneru Slobodanu S. od 66 godina, jednom od "prvoboraca” protesta devedesetih.
 
On je na večerašnjem protestu bio u prvim redovima, a na instalaciji koju je nosio pisalo je "Opljačkani penzioner – Vučiću vrći pare, il se besim", na figuri je pisalo "Ja, penzioner", a na dnu instalacije "Smrt fašizmu". Pozivajući se na nezvanične informacije koje su dostavili članovi porodice Slobodana S, on se trenutno nalazi na lekarskom pregledu jer boluje od hipertenzije, a nije mu dozvoljeno da telefonira.
 
Podsetimo, maloletnik koji je priveden zbog toga što je na protestu prošle subote u Beogradu nosio maketu vešala, sinoć je pušten na slobodu.
  • Jogi Letač

    10.02.2019 08:49
    Ja bi voleo da mi neki pravnik napiše, po kom članu kog zakona nije dozvoljeno nošenje makete vešala? Izgleda da je ministru unutrašnjih poslova frka, pa počinju da hapse ljude zbog budalaština. A posle odštete, pogodite, ko će da plaća?
  • Glasinac

    10.02.2019 08:49
    Janković
    Takimaki:Kao prvo penzioner je pozvan na razgovor i nije uhapšen.Biće pozvan i gospodin Nogo da da izjavu pošto je viđen da nosi vešala prilikom šetnje ulicama Beograda.
  • Mr M

    10.02.2019 08:38
    Prosto je neverovatno kako su Nale i Gordana iskoristili potpuno istu recenicu:
    "Sta je sa ljudima?Ludilo protesta i vesala se siri"

    Samo sto je Gordana kreativnija, pa bih za nju recimo preporucio sendvic i 4 litre mleka, a za Naleta samo sendvic.

    Garant ce i na ostalim portalima uz ovu vest biti ove dve recenice.. Botovi, stvarno dno dna, prodajte buducnost zemlje za neki vas sitan interes. Stidite se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.