Pretnje smrću i uvrede glavnom uredniku Bete Draganu Janjiću

Pretnje smrću i teške uvrede na račun glavnog urednika Novinske agencije Beta Dragana Janjića, upućene su danas sa fejsbuk profila "Srbija naša zemlja".
Reč je o istom profilu sa kojeg su slične pretnje i uvrede upućene i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću.
 
"Dragan Janjić, urednik Bete, danima na svom tviter nalogu objavljuje slike vešala, giljotine i pravda pozive na nasilje. Dragane, da li bi podržao giljotine i vešala ispred Bete, svojih kućnih vrata? To je ta bolja Srbija Dragane?", navodi se na tom profilu.
 
Ispod tog statusa nalaze se i komentari kojima se poziva na linč Dragana Janjića i upućuju mu se teške i prostačke uvrede.
  • Branko

    10.02.2019 18:30
    @ LALA
    A ti bi zeleo da se borci za srpstvo bore u Kini, ako vec ne mogu u paklu? Ne znam da li osim navedenih pitanja upucenih Janjicu ima jos nesto na tom sajtu, ali ne vidim nista sporno u samim pitanjima.
  • LALA

    10.02.2019 15:22
    samo u smrdiji
    Borci za srpstvo ponovo u akciji .
  • teror u

    10.02.2019 15:10
    smrdistanu
    Prema svetskim izvestajima novinari su najugrozeniji u Meksiku , Siriji i Kolumbiji gde ih ubijaju skoro svakodnevno .
    Jos malo pa ce se i Srbija pridruziti ovoj listi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.