Preminuo muškarac u Kruševcu, sumnja se na grip

U Opštoj bolnici u Kruševcu sinoć je preminuo pacijent star 53 godine, koji je od ponedeljka na Grudnom odeljenju bio priključen na respirator, a da li je reč o prvoj žžrtvi gripa u Rasinskom okrugu pokazeće analize u narednim danima.
Preminuo muškarac u Kruševcu, sumnja se na grip
Foto: Pixabay
Kako je RTS preneo, reč je o hroničnom bolesniku koji je pre bolničkog zbrinjavanja imao simptome respiratorne virusne infekcije i poviššenu temperaturu.
 
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Kruševcu, u odnosu na prethodnu nedelju, broj obolelih od gripa i stanja sličnih gripu na području Rasinskog okruga je dvostruko veći, posebno među decom školskog i predškolskog uzrasta, ali se još nisu stekli uslovi za proglašenje epidemije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija