Ratko Mladić bi mogao da dođe u Srbiju u martu

Ratko Mladić mogao bi da dođe u Srbiju na privremenu slobodu krajem marta.
Ratko Mladić bi mogao da dođe u Srbiju u martu
Foto: Screenshot
On je zatražio od suda u Hagu da mu dozvole da na 25 godina od ubistva ode na grob svoje ćerke Ane u Beogradu, a godišnjica je 24. marta, prenosi TV Prva.
 
Mladićeva odbrana podnela je zahtev da se on pusti na nedelju dana kako bi obišao grobove članova porodice. 
 
Uz zahtev su priložili i garancije vlada Srbije i Republike Srpske da će nakon toga biti vraćen u pritvor u Sheveningenu. Čeka se odgovor sudskog veća. 
 
Ratni komandant bosanskih Srba je prvostepenom presudom u Hagu osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog počinjenih zločina na teritoriji BiH.
  • Ivana

    25.02.2019 23:21
    @V
    Poštovani visokoobrazovan V, na početku rečenice piše se veliko slovo. Nisam se uopšte izjašnjavala o izborima, niti vlasti ni u kom smislu. Izrekla sam lični stav i osećanje, koje dele i moji najbliži, o nečemu iz prošlosti za šta imam saznanja drugačija od tebe. Stepen obrazovanja nije merilo ljudskosti, a često nije direktno srazmerno ni nivou inteligencije. Mi potičemo iz zemlje geografski svakako evropske, bogate prirodnim bogatstvima ali nažalost, ne umemo da sebi olakšamo i ulepšamo život zbog toga, čak smo nekad i ispaštali jer smo zato bili na udaru...Van naših granica ima mnogo toga i da se vidi i da se čuje. Ali niko ne pljuje po sebi, tako sočno kao što mi to umemo...Ti se i dalje nadaj da će Evropa, koja nam je vrlo velikodušno izručila simboličnu, dobronamernu, NEZLOČINČKU dozu uranijuma i šta sve ne, da ti udeli više para, jer pamet, vidim, misliš da preliva iz tebe.
  • V

    25.02.2019 19:01
    @Ivana
    ne, Ivana, nažalost, sudbinu mi krojite vi i vaša porodica direktno na izborima, dajući glas zločinačkim, retrogradnim opcijama koje nas drže na dnu već 30 godina.
    U zemlji sa neobrazovanim stanovništvom koje nije mrdnulo van granica, vi ste većina.
    Zakopajte sami sebe, slavite zločince i ubice kao heroje, ali u svoja 4 zida.
    Dosta mi vas je, sve ste nas upropastili.
    Jedna od najsiromašnijih evropskih zemalja smo. Prešišala nas je nekad nerazvijena Crna Gora kojoj smo slali solidarnu pomoć.
    Dosta više vašeg načina života, hajde malo da živimo normalno. Pa posle 30 godina da odlučimo čije je bilo bolje.
  • Ivana

    24.02.2019 16:19
    @v
    Tvoju i našu sudbinu kroje drugi.
    Ti veruj njihovim verzijama.
    Za moju porodicu i mene, Mladić je otac kome su ubili ćerku, vojnik koji je branio svoj narod i heroj. U svakom ratu, na obe strane postoje pojedinci, monstrumi. Ali, MLADIĆ JE VELIKI BORAC!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija