Kondukterka i vozač "Laste" dobili otkaz

Kondukterka T. A. (31) koja je u nedelju vozila "Lastin" dabl-deker autobus bez dozvole na liniji Beograd - Subotica, kao i vozač N.R (59) koji ju je zamolio da preuzme volan, otpušteni su zbog ovog incidenta.
Kondukterka i vozač "Laste" dobili otkaz
Foto: Pixabay
Kako ekskluzivno saznaju "Novosti" u Saobraćajnom prevozniku "Lasta", svi odgovorni za ovaj nemar, biće sankcionisani.
 
Na vanrednoj sednici Izvršnog odbora održanoj danas uz prisustvo svih direktora i rukovodilaca zaključeno je da se u nedelju dogodio nesvakidašnji događaj kada je vozač ustupio upravljanje autobusom kondukterki, koja nije posedovala dozvolu D kategorije.
 
"Prethodno navedeni postupci predstavljaju grubo kršenje propisa o bezbednosti saobraćaja na putevima i bezbednosti putnika, ali i povredu radnih obaveza i discipline", navode u "Lasti".
 
Podsećamo, dabl-deker je zaustavila kikindska saobraćajna policija zbog rutinske kontrole, a vozač se pravdao da je zbog stomačnih problema volan morao da prepusti koleginici, zamolivši je da autobus pomeri do prvog isključenja.
  • Ministar V

    26.02.2019 18:34
    U drzavi postoji i ministar odbrane koji nije sluzio vojni rok, tako da je ovo sitno za sve sto se desava ...
  • ex Pezos

    25.02.2019 16:23
    GLE CUDA
    Razapinju zenu sto je vozila bez dozvole , mozda se ne sprema za vozaca , mozda hoce u skupstinu.Ako je mogao Becic da vodi skupstinu a nije znao da vozi autobus , sto ne bi zena pokazala sta ume!
    Sad malo ozbiljno.Ljudi , kakva je situacija , jos malo pa ce nas od stanice do stanice voziti penzionisani putnici sa "D" kategorijom .
  • Kaćanka

    25.02.2019 16:05
    Sprdnja
    Kad bi tako otkazi pljustali i na drugim mestima....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.