Umrlo troje štićenika Doma za ometene u razvoju kod Blaca, direktor smenjen

Direktor Doma za osobe ometene u razvoju u selu Trbunje kod Blaca Srđan Aničić smenjen je nakon inspekcijskih nadzora, a posle smrti poslednjeg od trojice štićenika, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu rada.
Umrlo troje štićenika Doma za ometene u razvoju kod Blaca, direktor smenjen
Foto: Screenshot
"Inspekcija je i pre nesreće utvrdila niz nepravilnosti u Domu i naložila mere da se one otklone, što direktor nije uradio", saopštili su predstavnici Ministarstva.
 
Kako su pre nekoliko dana mediji preneli, Nišlija S. Đ. (25), koji je bio smešten u Domu, primljen je u prokupačku bolnicu bez svesti, s modricama i hipotermijom – temperaturom tela od 25 stepeni.
 
U roku od mesec dana još dvojica štićenika doma su umrla.
 
Prema navodima medija, uslovi za negu osoba ometenih u razvoju u Trbunju su katastrofalni i nehumani, što je takođe predmet istrage.
  • Петровград

    26.02.2019 20:20
    Ilyii

    Наравно да јесам, троје људи је изгубило живот због немарности.
  • Građanin

    26.02.2019 18:08
    @Petrovgrad
    Hajde ti, pametnjakoviču jedan, hajde nam ti svojim ličnim primerom pokaži kako treba da izgleda ovaj portal! Zašto se tti prvi ne predstaviš javno? Zašto? hAJDE RECI, ZAŠTO?
    Zato što ti dupe gaće žvaće, od straha! Eto zato!
  • Taxes

    26.02.2019 17:28
    @Петровград

    Da li mi mozete navesti sta je to zbog cega bih i dalje trebao da zivim u ovoj "drzavi" ?
    Hvala unapred .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija