FOTO: Velika zaplena droga u Nišu, uhapšeno 12 osoba

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom zaplenila je oko šest kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsila 12 osoba zbog posedovanja droge.
Uhapšeni su I. C. (26), Đ. S. (20), D. S. (24), M. M. (20), P. R. (24) i D. U. (20) zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i M. K. (29), J. C. (21), M. M. (25), L. C. (26), M. Ć. (32) i M. B. (44) zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.
 
Kako je saopštila policija, pretresom stana i kuće, koje koristi osumnjičeni I. C, pronađeno je 12 paketa sa oko četiri kilograma marihuane, više od 570 grama heroina, oko 220 grama kokaina i 680 grama MDMA, pretresom kuće D. S. nađeno devet paketa sa manjom količinom marihuane, a prilikom pretresa P. R. i D. U. u jednom ugostiteljskom objektu još 35 tableta MDMA. Policija je takođe prilikom pretresa kod M. M, M. K, J. C. i L. C. pronašla 24 tablete MDMA, manju količinu amfetamina i marihuane, a u automobilu M. M. (25) manju količinu marihuane. Pretresom stana M. B, u kojem je policija zatekla i M. Ć, pronađena je takođe manja količina marihuane i MDMA.
 
U stanu Đ. S. pronađen je i pištolj sa dva okvira sa ukupno 10 metaka, i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
  • Mastodont

    03.04.2019 10:43
    Kilo i po droge je velika zaplena?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.