VIDEO: Pokret ujedinjenih fantoma predstavio spot KontrAVerzna testera

Pokret ujedinjenih fantoma PUF predstavio je danas svoj novi muzički spot "KontrAVerzna testera" koji, kako su naveli, "kreativno i satirično" oslikava događaje pre i nakon puštanja njihovih aktivista iz pritvora u kojem su bili zbog ulaska u zgradu Radio-televiziju Srbije sa motornom testerom.
"Spot je odgovor fantoma na sve laži i neistine koje danima plasiraju Aleksandar Vučić i njegovi režimski mediji, a tiču se kontroverzne testere i medijskog linča kroz koji su prošli glavni protagonisti ovog pokreta Milan Pernat i Miljan Čičić", naveo je PUF u saopštenju.
 
Aktivisti PUF-a Minja Pernat i Miljan Čičić uhapšeni su, pa pušteni na slobodu pošto je Viši sud u Beogradu odbio predlog tužilaštva da im se odredi pritvor zbog ulaska u zgradu Radio televizije Srbije sa motornom testerom tokom protesta "Jedan od pet miliona" 16. marta u Beogradu.
  • Nikola

    10.04.2019 10:39
    Tuga brate, tuga
    Konj se konjem izbija ... žalosno
  • pera

    05.04.2019 10:10
    ..
    Simpaticni momci, i koliko god ne voleli opoziciji, mislim da je jasno da su "zuti" sto u glavu za ovu skupinu kriminalaca na vlasti. Ako nista drugo, bar su smenjivi. Nego, hteo sam da kazem jako su simpaticni ovi, kao i Kesic. Dok se vi kreveljite i pevate pesmice, SNS masovno pljacka drzavu, izbacuju ljude na ulice, seku nam drvece. Pa vi pevajte.
  • /

    05.04.2019 09:36
    .
    jos jedan kontraefekat opozicije. ovo vise lici na spot vlasti a ne opozicije.

    boze, od silne kreative 'strucnjaka' po agencijama oni izbace ovo ...

    ili je mile piksla sada presao u szs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija