Miroslav Lazanski novi ambasador Srbije u Rusiji

Novi ambasador Srbije u Rusiji biće poslanik u klubu SNS u srpskom parlamentu i vojni komentator Miroslav Lazanski, objavile su "Novosti".
Predlog o imenovanju Lazanskog za šefa našeg diplomatsko-konzularnog predstavništva u Moskvi usvojen je na prošlonedeljnoj sednici Vlade Srbije, navodi list.
 
On će na tom mestu naslediti Slavenka Terzića, kojem je još 2017. istekao četvorogodišnji mandat.
 
"Novosti" navode da bi Lazanski trebalo da bude samo prvi u nizu kadrovskih promena u našoj diplomatskoj mreži, s obzirom na to da su rok službe probili ambasadori u skoro polovini od 69 ambasada, koliko ih Srbija ima širom sveta.
  • perka

    11.04.2019 13:51
    Odlazak
    nagrada za uspešnu karijeru u svim vremenima sa svim vođama. Staari komunistički kadar. Kad bude odletio "via Moscow", al' obavezno, sweet performance,with beautiful smiling girls. Statisti, posmatrači: just keep on smiling.
  • Rasa

    11.04.2019 13:33
    Da li je moguce da tako ponize Rusiju?!
  • Putinofilija bolest

    11.04.2019 13:20
    Najmilija
    Ne znam zašto pojedinci misle da je ovo loše. Ovo je dobra poruka Putinu i njegovom neostaljinizmu. Što bi se reklo, prema svecu i tropar..

    Sa druge strane , i ispunenje sna ovom ruskom patrioti. Kamo sreće da sve možemo da ih ispratimo tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija