VIDEO: Aktivisti Dveri napadnuti u Majdanpeku, naprednjaci im pretili motkom i uzeli telefone

Srpski pokret Dveri saopštio je da su njihove aktiviste danas napali članove Srpske napredne stranke i zamenica predsednika Opštine Majdanpek Elvira Toskić Jovanović, kada su pokušali da zabeleže odziv Majdanpečana na miting "Budućnost Srbije" u Beogradu.
VIDEO: Aktivisti Dveri napadnuti u Majdanpeku, naprednjaci im pretili motkom i uzeli telefone
Foto: Printscreen
Kako se navodi u saopštenju, u blizini autobuske stanice u Majdanpeku, doktor Marko Radulović i Boban Tošić, iznenađeni malim odzivom stanovnika Majdanpeka, odlučili su da to snime i podele na Fejsbuku sa građanima Srbije.
 
 
"Kada su ih malobrojni razulareni naprednjaci uočili, počele su da im uzvikuju uvredljive komentare, a pomenuta zamenica predsednika opštine surovo je nasrnula, prvo na Tošića, a potom i na Radulovića i otela im je telefona", navodi se u saopštenju.
 
Nakon što je Tošić nastavio prenos uživo putem Fejsbuka sa drugim telefonom, kako se navodi, jedan od prisutnih ga je nekoliko puta udario držaljkom koja se koristi za zastave i pretio mu smrću. 
 
  • Niko

    19.04.2019 22:03
    Novosađanka
    Mala nuzda 1 a velika 2,to radis tolke godine i ti se zgrazavas. Pocni od sebe i svog posla pa ceni i sve ostale, sto si ti vrednija babasera od spremacice ?
  • Novosađanka

    19.04.2019 19:13
    To su profili ljudi koji su zaposleni od strane SNS po državnim firmama. Turbo folk u kolima, otimanje telefona,bahatost, jer su nedodirljivi koliko i Jutka, Babić i ostali puleni. Ovo je za krivičnu prijavu, kad bi imao ko pošteno da sudi. Ali mi više nemamo ni državu niti institucije, pa ne možemo da se nadamo nikakvoj pravdi. Dok čekamo da dođu po sve nas, samo bih pomenula da je ova žena potpredsednica lokalnog parlamenta u Majdanpeku. U normalnom društvu, s obrazovanjem koje poseduje ne bi mogla biti ni spremačica. Da nije bilo ovog snimka, sutra bi Imperator na svim televizijama u udarnim terminima plasirao laži da je upravo ona napadnuta, svi znamo odakle potiče ta kuhinja. Hvala sajtu 021 što nam omogućava da bar deo istine dopre do nas.
  • m

    19.04.2019 19:07
    Milina
    Taman su jedni za druge,i dorsi i seseljovci,sve je to ista bagra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.