Ukida se roming između Srbije i Rusije

Federalna antimonopolska služba i srpska agencija RATEL dogovorili su se da počnu zajednički rad na ukidanju rominga među državama, piše Sputnjik.
Ukida se roming između Srbije i Rusije
Foto: Pixabay
To je saopštio ruski resor na kraju posete zamenika šefa ruskog regulatora Anatolija Golomolzina Srbiji.
 
Cilj sastanka je bilo dalje unapređenje bilateralne saradnje dva regulatorna tela, koja se zasniva na ranije zaključenom Memorandumu o razumevanju, prenosi Sputnjik.
 
"Strane su se dogovorile da razmenjuju materijale i informacije o PND-u (Pravila nediskriminativnog pristupa) za telekomunikacione i poštanske usluge, razvoju univerzalnih telekomunikacionih usluga, kao i da počnu zajednički rad na ukidanju rominga između Rusije i Srbije", navodi se u saopštenju.
  • sale ns

    23.04.2019 07:46
    bolje da porade sa nemackom,grckom,turskom,italijom,hrvatskom...a ne sa beznacajnim zemljama poput rusije ili tzv crne gore ...
  • Milojko

    23.04.2019 07:39
    Znaci da polako klizimo u celicni zagrljaj majke Rusije, a koliko je jak majcinski zagrljaj uskoro cemo videti, nece proci puno i eto nama opet sankcija, pa opet vize za put u normalan svet.....
  • VladaN

    22.04.2019 21:42
    Steta sto je Mira umrla..
    ...posto ce od toga imati koristi samo likovi sa interpolove poternice, Familija ( i to u sicilijanskom smislu) Karic, onaj bosanac Popovic i verovatno neko od trenutnih vladtodrzaca kada krene bezanijs.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.