VIDEO: Paraćin podneo prijavu protiv aktivista SNS zbog nestanka paketića za decu

Opštinsko veće SO Paraćin podnelo je krivičnu prijavu protiv aktivista Srpske napredne stranke u ovom gradu, koji su 12. aprila upali u zgradu opštine Paraćin, a zbog nestanka desetak paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica i decu koja na takmičenjima osvajaju nagrade.
VIDEO: Paraćin podneo prijavu protiv aktivista SNS zbog nestanka paketića za decu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Paketi su se nalazili, kako se navodi u prijavi, u sali skupštine gde su se u prvo vreme smestili svi aktivisti ove stranke, prenosi portal infocentrala.rs.
 
"U toku je podnošenje prijava zbog nestanka slatkih paketa za decu koji su otuđeni prilikom upada aktivista SNS u salu skupštine. Radi se o paketima koji se nalaze u kesama, a u njima su slatki proizvodi paraćinskih proizvođača. Obično ih dajemo deci koja ostvaraju rezultate na takmičenjima, malim sportistima, socijalno ugroženima, a poslednji put smo ove pakete delili deci iz Rusije koja su bila u poseti Paraćinu. Dakle, reč je o nasilničkom ponašanju, javnom skupu koji nije bio prijavljen uz otuđenje opštinskog inventara što su sve ozbiljni prestupi", kaže predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.
 
Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se da dve aktivistkinje SNS u rukama drže ove poklone, pa je i taj snimak priložen uz prijavu.
 
"Na snimku se vide dve aktivistkinje SNS koje su sa ostalima ušle i sele u salu a zatim bez ičijeg pitanja uzele slatke pakete koje dajemo deci, virile šta unutra ima, okretale ih a zatim su paketi nestali. Da li je to pristojna Srbija? Ne bih da kvalifikujem ovaj događaj kao krađu dok se to ne utvrdi, ali pitamo se da li aktivisti SNS znaju za red i pristojnost? Uđete u nečiju kuću i pokradete mu stvari? Ili uzmete neki poklon koji je spremio za drugoga? Da ne govorim da se radi o slatkim paketima u kojima se nalaze čips, čokoladice paraćinskih proizvođača koji daruju deci iz socijalno ugroženih porodica i uspešnim đacima, sportistima svoje proizvode", kažu u paraćinskoj opštini.
 
Opština Paraćin već je podnela prijave zbog održavanja javnog skupa bez prethodne prijave.
 
  • Amon

    23.04.2019 15:59
    Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
  • ...

    23.04.2019 14:33
    Kakva beda. Ali posle glavnog jela (sendvic) covek (bot) pozeli i desert.
  • Krompjuter

    23.04.2019 13:33
    ko zna zasto je to dobro
    relano, ti paketici koji se kupuju danas reda radi, to je sve sam secer, da ne kazem smece, i bolje da su ga jeli ovi vec krezubi naprednjaci, nego deca :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.