Najstarija glumica Branka Veselinović opljačkana, lopovi odneli i ključ Grada Novog Sada

Najstarija naša glumica Branka Veselinović izjavila je da je njen dom u Beogradu u kojem živi nedavno opljačkan i da su joj uzete stvari, za koje je vezuju vredne uspomene.
Veselinović je rekla da je među stvarima koje su opljačkane i ključ Grada Novog Sada, prenosi Beta.
 
"Prirodi i Bogu mogu da se zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost, koja je za mene neprocenjiva", rekla je Branka Veselinović za magazin Bazar. 
 
Dodala je da je pljačku prijavila nadležnim organima.
 
"Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj", kazala je Veselinović i dodala da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista. 
  • Hajdi

    25.04.2019 01:20
    Zar i Branku?
    Gde takvu zenu da opljackaju? U 101. godini je i dalje vitalna i aktivna u humanitarnim akcijama, specijalno za decu koju redovno posecuje i zasmejava, uveseljava uopste sve oko sebe (kao da joj je prezime znamenje!), divna jedna osoba i glumica. Svaka joj cast! Ona je primer da su godine samo neke cifre, a da su ljudi isprogramirani pogresno, da ne kazem da su stvorene predrasude u vezi s tim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija