VIDEO: Autobus gradskog prevoznika udario u zgradu u Beogradu, troje povređeno

Tri osobe su lakše povređene kada je autobus gradskog prevoznika danas oko 10 časova udario u zgradu u Ustaničkoj ulici u Beogradu.
Kako N1 javlja, povređene su vozila Hitne pomoći prevezla u Gradsku bolnicu i oni nisu životno ugroženi.
 
Udes se dogodio na okretnici, a autobus je u trenutku sudara bio pun putnika, piše Blic.
 
Autobus se kretao iz pravca grada Bulevarom kralja Aleksandra i na raskrsnici sa Ustaničkom ulicom vozač je, kako je rekao, osetio da sa autobusom nešto nije u redu - da dobija dodatno ubrzanje. Njegova procena je bila da će sprečiti tragediju ako skrene u dvorište u blizini gde se nalazi nekoliko prodavnica. Autobus je udario u parkirani automobil pa u napušten magacin.
 
Autobus je odvezen na tehnički pregled. Nezvanično se moglo čuti da to nije prva nezgoda pod ovim okolnostima i da je već bilo 18 sličnih situacija sa autobusima uvezenim iz Turske. Autobus pripada firmi "Ariva".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija