Tridesetogodišnjak poginuo u udesu na autoputu Beograd-Niš

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina, javlja Alo.
Tridesetogodišnjak poginuo u udesu na autoputu Beograd-Niš
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nesreća se dogodila na delu put Grocka-Begaljičko brdo, kada je automobil marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka, izleteo sa kolovoza iz za sada neutvrđenih razloga i udario u stub nadvožnjaka.
 
Vozilom je upravljalo NN muško lice, starosti oko 30 godina, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.
 
Nekoliko trenutaka kasnije na delove vozila koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, naletela su dva vozila Vlade Republike Srbije.
 
Naime, oni su udarili u točak i viljušku "pežoa" koji su ostali na asfaltu.
 
Kako prenose mediji, u jednom od vozila Vlade nalazila se i ministarka Jadranka Joksimović.
 
U vozilima Vlade Srbije niko nije povređen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.