Povređena dvojica radnika na gradilištu u centru Beograda

U nesreći koja se dogodila na gradilištu u Čika Ljubinoj ulici, u centru Beograda, povređena su dva radnika, saznaje N1.
 Povređena dvojica radnika na gradilištu u centru Beograda
Foto: 021.rs
Radnici su povređeni kada se na njih obrušio zid.
 
Kako N1 saznaje, teže je povređen jedan šezdesetogodišnji radnik koji je prevezen na reanimaciju. O stanju drugog povređenog radnika još uvek nema informacija.
  • rad na crno

    27.05.2019 02:15
    rad nedeljom
    Strašno. Šezdesetogodišnjaci na gradilištu, prvi dan na poslu, pa još nedeljom, kad manje-više sav svet odmara. Neki pišu da je zid pao na njih sa visine od 15 m, zbog čega je jedan od njih na reanimaciji i da "ne znaju koja firma ih je angažovala" (Telegraf). Sad pošto je "nepoznato" ko ih je angažovao makar da se narod informiše o kakvom se građevinskom poduhvatu tu radi.... nedeljom.
    https://www.gradnja.rs/indigo-butik-hotel-beograd-cika-ljubina/
    https://www.ekapija.com/real-estate/1965458/KZIN/beograd-u-2019-dobija-prvi-indigo-hotel-delta-u-projekat-u-cika
  • /

    26.05.2019 20:40
    /
    vi bi i dalje u rusiju
  • Šone

    26.05.2019 19:51
    Da znaju
    Sad zovite onu polupismenu" manekenku "Marinu Furtulu iz Uprave za bezbednost i zdravlje na radu koja setka Srbijom i prodaje jaja za bubrege , kopetentna je kao i onaj što ju je postavio na to radno mesto ... I ova dva žalosna čoveka će biti samo statistika u ovoj jadnoj i bednoj Srbiji. Ljucki život je naj jeftiniji u ovoj močvari! Za zadnjih 5 dana troje poginulo u saobraćaju dvoje se utopilo, četvoro ubijeno i dva radnika nastradala... Malo li je ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija