Beograđanka osuđena u Italiji na 12 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo

Beograđanka Ljubica Kostić (45) osuđena je u Italiji na 12 godina zatvora zbog ubistva zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta.
Beograđanka osuđena u Italiji na 12 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo
Foto: Pixabay
Kostićeva koja je podvodila prostitutke, učestvovala je sa još trojicom saučesnika u likvidaciji zlatara 20. decembra 2017. godine.
 
Osim zatvorske kazne Kostićeva će morati da porodici ubijenog Alda Karlija plati odštetu od 700.000. 
 
Ona je uhapšena u Trstu 28. decembra 2017. godine. Zločin, za koji se najprije verovalo da je posledica pljačke, dogodio se u porodičnoj kući žrtve u italijanskom mestašcu Opština, koje se nalazi u blizini Trsta. Kako je za sada utvrđeno istragom, Karli je najpre mučen, vezivan i brutalno pretučen - ubice su mu umalo otkinule uho – a zatim je zadavljen. Istovremeno, ubice su napale i njegovu majku, staru 94 godine, koje je nepokretna i praktično slepa. Ona je, međutim, preživela torturu - praveći se mrtva.
 
Karli je bio umešan u mrežu prostitucije i prodaje dragulja na crnom tržištu. Zlatar je, kako pišu italijanski mediji, imao "dil" sa trojicom muškaraca - za koje se veruje da su ga ubili - da ih snabdeva dragim kamenjem, koje oni potom preprodaju i daju mu procenat od profita.
 
Opširnije o ovom slučaju čitajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija