Koridori Srbije: Autoput kroz Grdeličku klisuru bezbedan

Preduzeće Koridori Srbije saopštilo je da je autoput kroz Grdeličku klisuru bezbedan za saobraćaj, negirajući spekulacije na društvenim mrežama da saobraćaj na toj novootvorenoj deonici nije bezbedan.
"Svakodnevno se vrše merenja i stalan monitoring stabilnosti i pomeranja svih kosina, odnosno potpornih konstrukcija. Redovna merenja ukazuju na to da su sve kosine stabilne", navedeno je u saopštenju.
 
Kako je istaknuto, na fotografiji koja se deli na društvenim mrežama, a na kojoj je prikazana Кosina 2, "postavljena je zaštitna mreža u septembru 2018. godine i od tada se nije pomerila".
 
"Upravo iz razloga bezbednosti i dodatne stabilizacije, izgrađena je i zaštitna galerija ispred te kosine", naglasili su iz Koridora Srbije.
 
Ukazali su i da radovi na dodatnoj stabilizaciji kosina neće uticati na bezbedno odvijanje saobraćaja.
 
Кoridori Srbije su još jednom apelovali da se u javnosti ne šire dezinformacije, kako učesnici u saobraćaju, uključujući i strane državljane, ne bi bili dovedeni u zabludu da pomenuti autoput nije bezbedan.
  • Slanina

    05.06.2019 11:48
    Koridori
    A di vam je dirrektor-sofer?
  • Лука Лабан

    05.06.2019 10:40
    Видим да ћу на море преко Бугарске.
  • :)

    05.06.2019 08:22
    Сумња, шта је то?
    Е, када су то Коридори изјавили, онда нема разлога за сумњу!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".