Pretećim porukama i ucenom od Beograđanina izvukli hiljade evra

Beogradska policija uhapsila je M.Đ. (51) i A.R. (48) zbog ucene.
Pretećim porukama i ucenom od Beograđanina izvukli hiljade evra
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se terete da su od kraja marta ove godine slali oštećenom preteće poruke preko Vibera i ucenjivali ga da će, ukoliko im ne preda novac, dostaviti članovima njegove porodice kompromitujući materijal sa seksualnom konotacijom, koji potiče iz perioda kada su on i osumnjičena A.R. bili u ljubavnoj vezi.
 
Oštećeni je najpre pristao da im plaća 150 evra mesečno, a onda im je dao još 4.000 evra kako bi prestali da ga ucenjuju. 
 
Kako se sumnja, oni su potom i dalje nastavili sa ucenom i tražili mu dodatnih 15.000 evra, kako bi uništili kompromitujući materijal. 
 
M.Đ. i A.R. su uhapšeni prilikom primopredaje novca u jednom lokalu. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.
  • Gerga

    05.06.2019 15:11
    Za te novce
    Mogao je da ima celu elitnu garnituru starleta u BG.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija