FOTO: Plantwear - Unikatni ručni satovi i naočare od drveta, jedinstveni na tržištu Srbije

Satovi i naočare sa dušom - tako bi se mogli opisati originalni i jedinstveni aksesoari koje od drveta izrađuje Plantwear.
Svaki proizvod ove marke je unikatnog dizajna koji je kreiran dugo i s ljubavlju, i svaki komad posebno u radionici izrađuju vešte ruke majstora, uz naročitu pažnju i trud. Kako navode u Plantwear, dva njihova proizvoda nikad neće biti ista, kao što ni dva komada drveta nikada nisu ista.
 
Dizajn ovih ručnih satova i naočara je specifičan, sveden ali ujedno i promišljen, a boje koje prevlađuju su prirodne, zemljane, zbog čega ih je lako uklopiti uz bilo koju odevnu kombinaciju.
 
 
U izradi ovih posebnih aksesoara koriste se najsavitljivije i ujedno najotpornije vrste drveta kao što orah, javor, hrast i palisander. Upravo zbog toga što je ideja iza Plantwear-a očuvanje životne sredine i ekologija, izvori sirovina koje se koriste za izradu drvenih satova i naočara odobreni su od strane Saveta za očuvanje šuma (Forest Stewardship Council). To znači da se isključivo koristi drvo iz kontrolisanih i održivih izvora i da se Plantwear obavezao da će svakog meseca saditi nova stabla, kako bi se prirodi vratilo što je više moguće.
 
Proizvodi Plantwear-a dolaze sa garancijom i prolaze veoma rigoroznu kontrolu kvaliteta. Iako možda na prvi pogled može delovati da su ručni satovi i naočare krhkiji zbog neobičnog materijala od kog su napravljeni, drvo je zapravo veoma izdržljivo i fleksibilno. Stakla na naočarima su od plastike koja je derivat pamuka, upola su lakša od standardnog stakla, sa prednjim slojem otpornim na ogrebotine. Sva stakla naočara imaju UV400 filtere i obezbeđuju 100 odsto zaštitu od UVA/UVB zračenja. 
 
 
Više o unikatnim Plantwear proizvodima koji mogu biti jedinstveni poklon i znak posebne pažnje, možete saznati preko sajta, Fejsbuk ili Instagram stranice Plantwear-a.
  • Ns

    06.06.2019 11:48
    Ovo je bukvalno strava. Kakva divna ideja
  • Video

    06.06.2019 09:34
    Zaista kvalitetno rade, ko ima novca, preporučujem.
    Nemam veze sa njima, ali cenim dobar i profesionalan rad.
  • Ns

    06.06.2019 09:27
    Waauu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".