Pogranična policija Kosova pucala na kombi kragujevačkih tablica

Pripadnici pogranične Kosovske policije otvorili su sinoć vatru na kombi vozilo u mestu Jošanica, u opštini Leposavić, jer je vozač odbio da se zaustavi.
Niko nije povređen, a portparol KPS-a za sever Kosova Bratislav Radović je izjavio da je na snazi operativni plan "Čelični prsten" kako bi se našao vozač kombija.
 
"Vozilo crvene boje kragujevačkih registarskih tablica velikom brzinom udaljilo se s mesta na kojem je policija nameravala da obavi rutinsku kontrolu", rekao je Radović. 
 
Dodao je da je identifikovana osoba za kojom se traga.
  • EU or not

    12.06.2019 16:23
    @citaoc
    A da neće slučajno biti da je napisao:
    "Svugde na svetu policija ce pucati na vozilo koje ne zeli da se zaustavi ."

    Znači - svugde.

    Pri tom se potpisao sa EU, želeći da nam da do znanja da je on "Neko iz EU".

    Naravno da je pucnjava varvarski postupak, smišljen da zaplaši, čime se takozvana policija legitimisala kao - paravojna formacija, bez pravila rada i propisa.
  • Prava EU

    12.06.2019 14:01
    @citaoc
    Izvinite, stalno zaboravljam da EU nije deo sveta.
  • citaoc

    12.06.2019 12:22
    @Ne slažem se , @Prava EU

    Covek je napisao svugde u SVETU .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.