Uhapšen muškarac osumnjičen da je provalio u kuću gradonačelnika Čačka

Čačanska policija uhapsila je 34-godišnjeg M.T. iz tog grada zbog sumnje da je provalio u kuću gradonačelnika Miluna Todorovića, saopšteno je iz policije.
Uhapšen muškarac osumnjičen da je provalio u kuću gradonačelnika Čačka
Foto: Pixabay
Po navodima policije, M.T. je osumnjičen da je noćas oko 4.20 časova odvalio balkonska vrata na Todorovićevoj kući u centru grada, ušao u prizemlje i izvršio premetačinu u jednoj prostoriji.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, zbog pokušaja krađe.
 
Gradonačelnik Čačka potvrdio je ranije danas da se provala dogodila, ali nije želeo da detaljnije govori o tome.
 
"Verujem državnim organima i ubeđen sam da će oni uraditi svoj posao onako kako treba i da će procesuirati lice koje je učinilo to krivično delo. Nezvanično saznajem da se radi o povratniku sa dosta krivičnih dela, ali i da je u poslednjih nekoliko nedelja na sličan način provalio u kuće nekoliko čačanskih privrednika", rekao je Todorović na konferenciji za novinare povodom tri godine lokalne vlasti u Čačku. On je dodao da se oseća bezbedno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija