Skupština Srbije formirala grupu prijateljstva s Albanijom

Skupština Srbije formirala je u utorak, posle više od tri godine, poslaničku grupu prijateljstva s Albanijom, pišu "Večernje novosti".
Skupština Srbije formirala grupu prijateljstva s Albanijom
Foto: 021.rs
Na konstitutivnoj sednici ove grupe za predsednika je izabran Fatmir Hasani, a grupu čini još 12 poslanika: Dubravka Filipovski, Milimir Vujadinović, Radovan Jančić, Mihailo Jokić, Desanka Repac i Ljubiša Stojimirović (SNS), Muamer Zukorlić (SPP), Predrag Jelenković i Nataša Mihajlović (SDPS), Dragan Jovanović (BS), Marjan Rističević (NSS) i Aleksandar Čotrić (SPO).
 
Navodi se da je na konstitutivnoj sednici dogovoreno da će prvi zadatak biti sastanak s ambasadorom Albanije u Beogradu, a službenicima parlamenta dat je zadatak da provere postoji li grupa prijateljstva sa Srbijom u Skupštini Albanije, kako bi se na jesen organizovale međusobne posete.
 
List podseća da srpski parlament ima formirane grupe prijateljstva sa više od 100 zemalja.
  • Мунгос

    26.06.2019 10:41
    Одговарајући људи на правом месту.
    Нарочито Александар Чотрић.
  • Krle

    26.06.2019 10:24
    Provera
    Nema potrebe da se proverava da li postoji takva grupa u albanskom parlamentu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija