Balša Božović promenio bravu na hotelu Bristol

Narodni poslanik Balša Božović zamenio je bravu na vojnom objektu, nekadašnjem hotelu Bristol, uz poruku da porodice vojnih penzionera koje su tu smeštene imaju prava na miran i bezbedan san.
"Raznim psihološkim pritiscima ministar Vulin pokušava da istera stanare hotela Bristol na ulicu", rekao je Božović, navodi se u saopštenju Demokratske stranke.
 
Prema njegovim rečima, ministarstvo im isključuje lift, ukinuli su im toplu vodu, česte su restrikcije struje, a na kraju je naređeno da se obiju glavna ulazna vrata u zgradi i tako napravi još jedan pritisak na porodice koje još žive u Bristolu.
 
"Nebezbedan život je ono što je najviše pogodilo porodice vojnih penzionera koji mesecima stražare u holu zgrade da spreče upade razbojnika tokom noći", naveo je Božović. On je zamenio bravu na ulaznim vratima, ostavivši ključeve stanarima.
 
Iako su porodice iz Bristola mesecima apelovale na ministarstvo da im vrati ključeve i zameni bravu kako ne bi morali svako veče da dežuraju, to nije učinjeno. Bravu nisu mogli da zamene sami jer je u pitanju vojni objekat, pa im je pretila krivična prijava i intervencija vojne policije, navodi se u saopštenju DS.
 
"Ni ministar Vulin ne spava tokom noći sa otvorenim vratima svoje kuće. E pa, i porodice u Bristolu imaju prava na miran i bezbedan san. Maltretiraju te ljude decenijama, pljačkaju ih i lažu i još treba da im se ugrožava bezbednost. Sram da bude ministra Vulina", rekao je Božović.
  • Hinkel

    13.07.2019 19:53
    Sramota da ministar Vulin prvo svečano otvara lift, a sada ga ukida! Ne bi mu poverio ni stepenice za međusprat.
  • jovan2

    13.07.2019 15:23
    koji majstor :) kao da u zivotu nije menjao bravu :):)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.