VIDEO: Rukom kopao rupu u novom asfaltu u Prokuplju, gradonačelnik tvrdi da put još nije gotov

Snimak muškarca koji rukom kopa rupu u novom putu između prokupačkih sela Donja i Gornja Konjuša, objavljen je na Fejsbuku, a gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović (SNS) komentare građana o kvalitetu puta odbacuje kao "zlurade i nepristojne".
VIDEO: Rukom kopao rupu u novom asfaltu u Prokuplju, gradonačelnik tvrdi da put još nije gotov
Foto: Pixabay
Simonović kaže da deonica puta koja spaja Donju i Gornju Konjušu još nije završena. On je kazao da je reč o "grebanom asfaltu" koji se, kako je naveo, postavlja kada je lepo vreme, a temperature visoke.
 
"Pošto je naišao kišni talas i zahlađenje, radovi su morali da budu prekinuti i biće nastavljeni ovih dana. Potrebno je vreme da se završe sve faze postavljanja grebanog asfalta koji ima i specifična svojstva, te vremenom postaje sve čvršći i bolji", rekao je Simonović novinarima i zamolio građane da budu strpljivi.
 
Gradonačelnik Prokuplja je rekao da je deonica puta od 3,3 kilometra, u čiju je obnovu lokalna samouprava uložila 5,5 miliona dinara, bila "u očajnom stanju", da zbog udarnih rupa automobili nisu mogli da se kreću, a da starog asfalta "skoro da nije ni bilo".
 
"Ovde se radi o nezavršenom građevinskom poslu, jer još uvek nije postavljena završna emulzija u poslednjem sloju asfalta", dodao je gradonačelnik Prokuplja.  
 
  • Sir Nose

    17.07.2019 13:32
    molim gradjane Srbije da budu strpljivi jer nam je drzava isto kao i asfalt
    'sa vremenom ce postati sve cvrsca i bolja' ..dotle lipsi magare do zelene trave :(
  • Lenka

    17.07.2019 12:36
    */*/*/
    Lopovi, lopovi, lopovi, čelu emlju su uništili, decu nam oterali...
  • Novosađanka

    17.07.2019 11:42
    Putevi nam ionako ne trebaju, reče Vođa da ćemo imati leteće autobuse. Nebeski narod, ali bukvalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija