Dojava o bombi u avionu na aerodromu "Nikola Tesla" bila lažna

Pripadnici MUP-a su, nakon kontradiverzionog pregleda, utvrdili da je dojava o bombi u "Lufthanzinom" avionu na aerodromu "Nikola Tesla" bila lažna.
Dojava o bombi u avionu na aerodromu "Nikola Tesla" bila lažna
Foto: 021.rs
Kako je rečeno Tanjugu, policija radi na identifikaciji osobe koja je jutros oko šest sati pozvala aerodrom i uputila lažnu dojavu o bombi u avionu koji je jutros trebalo da poleti za Frankfurt. 
 
Iz aviona je evakuisano 130 putnika i pet članova posade i na lice mesta odmah su bile upućeni pripadnici kontradiverzionih ekipa.
 
Kako je javila reporterka N1, oko 11 časova greškom je bilo objavljeno da je počelo ukrcavanje u avion. Nakon toga je objavljeno da bi avion trebalo da poleti u 14:15 časova.
 
  • StAV

    18.07.2019 09:21
    Stigla globalizacija u Srbiju, zajedno sa stranim investitorima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.