Sudar vozova i vozila na pružnim prelazima kod Pančeva i Kraljeva, dvoje povređeno

Na dva pružna prelaza, kod Pančeva i Kraljeva, tokom pre podneva lokomotive i putnički voz su naletela na dva putnička vozila, saopšteno je iz preduzeća "Infrastrukture železnice Srbije".
Kako navode "Železnice", obe nezgode dogodile su se nepažnjom vozača drumskih vozila i nepoštovanjem znakova i signalizacije.
 
U stanici "Pančevo Vojlovica", na putnom prelazu obezbeđenom branicima, lokomotiva "Srbija Karga" koja je saobraćala bez vagona, naletela je u 10:16h na kombi vozilo. Kombi je na putni prelaz skrenuo iz pravca gde to nije bilo dozvoljeno. Tom prilikom lakše su povređene dve osobe iz kombija, koje su odmah prevezene u pančevačku bolnicu.
 
Na pružnom prelazu na putu između Kraljeva i Adrana oko 10:20h putnički voz je naleteo na vozilo. I ova nezgoda se dogodila nepažnjom vozača ali na sreću nije bilo povređenih.
 
"Infrastruktura železnice Srbije" i ovom prilikom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju i propise, jer je to jedini način da se očuva bezbednost saobraćaja i sačuvaju životi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.