Učesnici protesta poručili Vučiću da mu neće proći pokušaj podele građana

Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" poručili su večeras u Beogradu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu pokušaj podele građana "neće proći".
Profesor Oliver Tošković rekao je da Vučić pokušava da "podeli i posvađa građane" i da je "sve što kaže manipulacija“.
 
"Ironija je da su po njemu lažna elita oni koji imaju prave diplome, a ne grupa oko njega čije poreklo diploma tražimo da se utvrdi", rekao je Tošković.
 
On je naglasio da "sve lažne diplome moraju da se ponište", i da one ne smeju da ostanu "ni kada Vučić ode". "Pobuna je jedino što imamo, jer pokazuje da ne mogu da rade šta god žele", kazao je Tošković.
 
Glumac Branislav Lečić rekao je da je elita "stanje duha" i onaj ko je spreman da privatno podredi javnom dobru, a ne onaj ko laže i krade. Prema njegovim rečima vlast želi da građani "ćute kao mule i pristaju na njihove laži jer su okupirali medije“. "To neće proći. Ovo je častan narod koji se borio za slobodu", rekao je Lečić.
 
On je naglasio da se "vatra protesta neće ugasiti" već da će se "istrajati do pobede". "Pobedićemo jer ne može da ostane ovaj nakazni sistem naprednjačko-nazadne kamarile i Aleksandra Vučića", rekao je Lečić navodeći da će se pobeda desiti ako se istraje.
  • Miki

    21.07.2019 14:12
    miki@gmail.com
    Vucic nije kriv sto su danasnji predstavnici opozicije izgubili poverenje gradjana, sve sto su radili radili su za vreme svoje vladavine i tako okrenuli narod protiv sebe.
  • Koji

    21.07.2019 14:03
    Koji učesnici? Kojih protesta?
  • Ritual

    21.07.2019 12:30
    Što se mene tiče podelio je. NIsam godinama izlazio na izbore jer nisam hteo da glasam za manje zlo. Na proleće idem prvi put posle iha ha i to da glasam ZA Vučića. Opoziciju celu sam video na delu i ne daj bože da se vrate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.