Gužve na autoputevima i granici, najduže se čeka na Gradini i Gostunu

Drugi dan vikenda u julu donosi očekivano pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS.
Gužve na autoputevima i granici, najduže se čeka na Gradini i Gostunu
Foto: 021
Prolazak većeg broja stranih držžavljana kroz našu zemlju i danas će biti razlog dužžeg zadržžavanja na graničnim prelazima ali i pojedinim naplatnim rampama.
 
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržžavanja.
 
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza autobusi na Horgošu, na ulazu čekaju 30 minuta, na Gradini na izlazu čekaju 80 minuta, na Preševu na izlazu čekaju 40 minuta, Gostunu na izlazu 90 minuta, a na Gostunu na ulazu čekaju 60 minuta.
 
Za teretna vozila nema zadržžavanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija