Četvoro uhapšenih u tri akcije MUP-a, zaplenjeno nekoliko kilograma narkotika

U više odvojenih akcija, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od 17 kilograma marihuane, oko 8,4 kilograma amfetamina, 250 grama kokaina, 900 tableta ekstazija, dva pištolja i uhapsili četiri osobe.
Pretresom stanova koje koristi osumnjičeni G. K. (1988) policija je pronašla i zaplenila oko 13 kilograma marihuane, osam kilograma amfetamina, 900 tableta ekstazija i oko 100 grama kokaina, dok je u poslovnom prostoru koji koristi osumnjičeni A. S. (1991) pronađeno oko 150 grama kokaina, dva pištolja i 40 komada municije, saopštio je MUP.
 
U trećoj akciji, policija je zaplenila oko četiri kilograma marihuane i 370 grama amfetamina, koji su pronađeni u prtljažniku vozila marke „"fiat 500“", kojim je upravljao osumnjičeni S. Z. (1988), dok je u odvojenoj akciji u stanu koji koristi osumnjičeni I. K. (1990) pronađeno oko 200 grama marihuane.
 
Uhapšeni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv A. S. biti podneta krivična prijava i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • rodicdejan

    27.07.2019 19:02
    ZA KOJI DAN TI STO IH UHAPSISE NASTAVLJAJU SVOJ RAD A VEROVATNO CE NACI I NOVE DRUGARE DA DISTRIBUIRAJU DROGICU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.