Mihajlović: Obnova puta Velika Plana - Smederevska Palanka gotova do novembra

Rekonstrukcija puta Velika Plana - Smederevska Palanka trebalo bi da bude završena do novembra, najavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.
Ona je rekla da je ovaj put važan zbog veze sa Koridorom 10 i da radovi moraju biti završeni do novembra.
 
Dodala je da se u Podunavskom okrugu ulaže oko 1,4 milijarde dinara u održavanje puteva i oko dve milijarde dinara u rehabilitaciju zajedno sa Svetskom bankom.
 
Vrednost radova je 447 miliona dinara sa PDV-om, a izvođač radova je preduzeće "Srbija autoput".
 
Mihajlović je rekla da će na zahtev građana Velike Plane u okviru rekonstrukcije puta biti urađena i kanalizacija koju su tražili.
 
"Kada sam videla opravdan zahtev građana Velike Plane da dobiju kanalizaciju, dala sam nalog 'Putevima Srbije' da obustave radove na preostalih 3,5 km rekonstrukcije puta dok ljudi ne dobiju kanalizaciju, a Opština će zajedno sa Kancelarijom za javna ulaganja da obezbedi sredstva", rekla je Mihajlovićeva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija