Bregović: Vučić radi korisno za Srbiju

Muzičar Goran Bregović u intervjuu za Al-Džazira Balkans rekao je da iako ne poznaje političare, pa tako ni predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegov rad ocenjuje kao "koristan za Srbiju".
"Sada ću zvučati blasfemično za Beograđane koji su protiv Vučića, ali ja mislim da on radi korisno za Srbiju, on je ipak dimenzirao neke stvari, ima neke stvari koje su vidljive", kazao je Bregović na pitanje novinara da prokomentariše rad srpskog predsednika.
 
Upitan koji su to njegovi rezultati, Bregović je odgovorio da kada putujete Srbijom vidite nove fabrike, puteve ili asfaltirane ili sagrađene, Beograd koji se gradi...
 
"To su za malu zemlju koja je izgubila rat ogromni pomaci", primetio je Bregović.
 
Kazao je i da ne poznaje balkanske političare, ni Vučića ni Bakira Izetbegovića, osim Milorada Dodika, koga je, kako navodi, upoznao pre rata jer su bili u istoj partiji.
 
Bregović je rekao i da život živi kao Sarajlija, a da bivšu Jugoslaviju i dalje doživljava kao emotivnu teritoriju.
  • Jakov

    17.08.2019 15:37
    Oces jos koji milion eura? Bolje budi human i pomozi nekome kome je novac potreban u Srbiji, nego sto se ulizujes i gledas interes.
  • Bill

    14.08.2019 21:55
    MA naravno Bregoviću. Ni Stefanović nije ništa prepisao, kao ni ti!
  • mile

    14.08.2019 11:31
    mile
    Zar ne reče on sam neki dan da su sva dec vojnih lica "uspešna". Država im sve dala pa i drogu
    kupovala putem PGP-a kupujuci ko bajagi cveće. Sva deca policajaca i vojnih lica su u nekim strukturama i svi dobili sve beneficije, a zajedno sa očevima rasturiše nam zemlju i još je rasturaju. Samo da nam jednom sa "svojim uspesima " sjašu sa grbače. A bregović je jedna od tih podg....h muva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.