Sastanak Vučića, Komšića i Erdogana 29. avgusta u Beogradu

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić posetiće 29. avgusta Beograd, gde će sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ozvaničiti početak gradnje autoputa Beograd-Sarajevo.
Sastanak Vučića, Komšića i Erdogana 29. avgusta u Beogradu
Foto: 021.rs

Komšiću je poziv iz Srbije upućen pre nekoliko dana i on ga je prihvatio i prisustvovaće tom događaju, potvrđeno je za N1.

Ovo će biti prva Komšićeva zvanična poseta Beogradu posle skoro osam godina. Komšić je poslednji put bio u zvaničnoj poseti Srbiji 2011. godine u okviru sastanka predstavnika Igmanske inicijative, dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić.

On je 2001. postao prvi ambasador BiH u Saveznoj Republici Jugoslaviji, ali je 2003, zbog principijelnih razloga i neslaganja s tadašnjom politikom BiH, podneo ostavku na ambasadorsku funkciju.

Očekuje se da će Komšić s Erdoganom i Vučićem razgovarati o ekonomskim temama i o tome kako će se finansirati gradnja puta od granice sa Srbijom do Sarajeva.

  • Milos

    17.08.2019 17:34
    Bljak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.