Odložen Erdoganov dolazak u Srbiju

Poseta turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji, najavljena za 29. avgust, odložena je, saznaje Tanjug u ambasadi Turske u Beogradu.
Turski predsednik neće doći u Srbiju tokom avgusta i septembra zbog "usaglašavanja termina", rečeno je u ambasadi Turske.
 
Bilo je najavljeno da će tokom Erdoganove posete predsednik Aleksandar Vučić i šef turske države svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji bi trebalo da gradi turska kompanija "Tašjapi".
 
Vučić je pre dva dana potvrdio da će turski predsednik doći u Srbiju, ali nije precizirao datum. Vučić je rekao da će to biti dobra, prijateljska poseta i da je Erdogan iskren prijatelj.
 
"Hvala mu što dolazi u Srbiju i srećni smo kad možemo da ga ugostimo. Verujem da mnogo toga zajedno u budućnosti možemo da uradimo", rekao je Vučić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija