Grupa navijača presrela gradski autobus u Beogradu, kamenjem polupali stakla

Oko 18.40 časova grupa navijača presrela je autobus na liniji 17 na silaznoj rampi ka auto-putu kod stajališta Dušanovačka pošta.

Oni su pokušali na silu da uđu unutra jer se, kako Novosti nezvanično saznaju, deo navijača suprotnog tabora nalazio unutra, pošto nisu uspeli, kamenjem su polupali stakla.

Vozač je čim se grupa sklonila sa puta, odvezao autobus ka Novom Beogradu i pozvao policiju. Bio je vidno uznemiren, policija je pozvala i Hitnu, ali on je odbio pomoć.

Ne zna se da li ima povređenih. Istraga je u toku.

  • Blok63

    02.09.2019 10:04
    Nista novo
    Cuvene akcije navijaca Zvezde gde kamenuju autobuse sa navijacima Partizana. To rade otkad sam ziv.
  • Mad Hatter

    02.09.2019 09:41
    @ Mislilac
    Navijačke grupe su na platnom spiski ove nazovi države. Glavni batinaši i regrutni centri za buduću nasilničku marvu koja straši i maltretira neistomišljenike.
    Opšte poznato još od one slavne Zvezdine utakmice na Maximiru početkom 90-ih.
  • Bla

    02.09.2019 08:34
    @Nebojsa, @Mislilac, a koja država?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija