Počelo formalno učlanjivanje u "Ne davimo Beograd"

Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je da je omogućila formalno učlanjenje u pokret u cilju "stvaranja snažne organizacije koja će naš grad i državu, iz ruku korumpirane političke elite, vratiti u ruke građana i građanki".
Navodeći da je prethodnih dana, pokretu pristupilo više od 250 članova, iz inicijative su saopštili da žele da okupe "sve one ljude koji su učestvovali na protestima i akcijama, pisali analize i istraživanja, tužbe i prijave i koji su bili podrška i motor inicijative 'Ne davimo Beograd' do sada".
 
"Verujemo da u našem gradu postoji veliki broj ljudi koji je spreman da deo svog slobodnog vremena posveti postizanju zajedničkog cilja. To su naše komšije, rodbina i prijatelji koji dele naše vrednosti i koji na svojoj koži osećaju težinu situacije u kojoj se naš grad i zemlja nalazi", stoji u saopštenju.
 
Dodaje se da građani mogu pronaći detaljnije informacije o inicijativi "Ne davimo Beograd", programu, etičkom kodeksu, statutu i drugim dokumentima na sajtu.
  • Lune

    14.09.2019 21:32
    Da li ovo uopšte ikoga interesuje?
  • Jasmina

    14.09.2019 10:08
    Moze
    ,Moliću lepo,može li u koaliciju sa vama"Lopovi,ne davite nas"!Unapred hvala!
  • Mirin

    13.09.2019 22:40
    Mirin
    Napokon je pocelo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija