BIA još istražuje kako se obrušio zid u Grdelici

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da istraga BIA o obrušavanju potpornog zida na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri još nije završena, ali da će svakako imati epilog.
BIA još istražuje kako se obrušio zid u Grdelici
Foto: 021
Mihajlović je za TV Prva rekla da su je zbog istrage BIA mnogi kritikovali, ali da ona smatra da je važno videti šta se dogodilo kod infrastrukture od nacionalnog značaja.
 
"Istraga nije još završena. Svako ko potpiše projekat mora da podnese odgovornost", rekla je Mihajlović i dodala da je Ministarstvo tražilo da se 19 inženjera nađe pred sudom časti Inženjerske komore, ali pošto je došlo do promena, bivši tužioci u Komori su podneli ostavke, sada se čeka formiranje novog Suda.
 
"Svakako ćemo imati epilog. Radi se o jednoj opuštenosti koja nas je koštala vremena i para", smatra Mihajlović.
 
Najavila je da će verovatno, posle promena u Inženjerskoj komori, Ministarstvo vratiti ovlašćenja da mogu da izdaju licence inženjerima, koje im je oduzeto 2017. godine, jer nijednu licencu nisu dali godinu dana.
  • Alibaba

    18.09.2019 09:08
    Pa nek I'm Dodik nesto izmumlja on ionako sa vodjpm nesveta glumi svetlost na kraju tunela
  • Aleksandar

    17.09.2019 19:46
    Gravitacija
    Uhapsiće Njutna on je ''izmislio'' gravitaciju!!!
  • Novi

    17.09.2019 19:44
    Sigurno su Solak, Djilas i Jeremic otisli nocu da potkopavaju potporni zid! Jel tako Vodjo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.