Uhapšena žena zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu

U Negotinu je uhapšena žena iz sela Dupljane, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila teško ubistvo u saizvršilaštvu.

M. B. se sumnjiči da je zajedno sa D. P. iz Jabukovca, početkom avgusta počinila četvorostruko ubistvo familije Kazimirović, na njihovom salašu između sela Jabukovac i Vratna.

Ona je uhapšena pošto je D. P. koji je u pritvoru, promenio iskaz i rekao da su njih dvoje bili u vezi, i da je na pobijene ona pucala iz puške a on iz škorpiona.

Određen joj je pritvor do 30 dana, a u istrazi slede analiza DNK supstanci i analiza SMS poruka sa zaplenjenih telefona.

To četvorostruko ubistvo dogodilo se u zaseoku Vratna, kod Jabukovca.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je tada da su u dvorištu kuće pronađena četiri tela. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija