Ministarka u nenajavljenoj kontroli: Još 11 kilometara obnovljenog auto-puta

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nenajavljena je obišla radove na Koridoru 10.
Ministarka u nenajavljenoj kontroli: Još 11 kilometara obnovljenog auto-puta
Foto: 021.rs
Tamo je u toku rekonstrukcija auto-puta na granici sa Hrvatskom od Kuzmina do Batrovaca.
 
Kako je saopšteno iz njenog kabineta, ona se uverila da je završeno još 11 kilometara obnovljenog auto-puta, od petlje Kuzmin ka naplatnoj rampi u Šidu, i da će u saobraćaj biti pušteno do 10. oktobra.
 
"Ovo je za nas izuzetno važna deonica, ne samo zbog naše najznačajnije saobraćajnice Koridora 10, već i zbog auto-puta Beograd-Sarajevo, čija je gradnja počela na deonici od Kuzmina do Sremske Rače. Zato je važno da se rekonstrukcija ovog dela auto-puta što pre završi", izjavila je ona i dodala da će, i pored završetka turističke sezone, nastaviti sa kontrolama na gradilištima širom Srbije, jer Srbija ulaže veliki novac u infrastrukturu i svi izvođači moraju da ispunjavaju preuzete obaveze.
 
Mihajlovićeva je dodala da ovaj deo auto-puta treba da posluži i kao primer za to kako bi trebalo da izgledaju i ostala gradilišta i putevi.
 
"Auto-put je sada kao pista i lepo je videti mašine na kojima su srpske zastave, da radnici rade svoj posao i da, kako su mi rekli, redovno primaju plate. Ova deonica Koridora 10 trebalo je da se rekonstruiše i pre više od deceniju, ali mi je sada rehabilitujemo da izgleda kao što izgledaju najmoderniji auto-putevi", izjavila je potpredsednica vlade.
 
Projekat rehabilitacije auto-puta na deonici Batrovci-Kuzmin vredan je 16,5 miliona evra i obuhvata rehabilitaciju 21,6 km puta.
  • Boban

    02.10.2019 14:59
    Lako je Zorani da ode lično i proveri jer ona je obećala da će preseliti ministarstvo u Grdeličku klisuru! Pa je putarina izađe jeftino pogotovo otkad je vazduplohov produvao naplatne rampe.

    Ovo zavedite u fasciklu "obećanje ludom radovanje".
  • Stefan

    01.10.2019 22:28
    Citat: "ona se uverila da je završeno još 11 kilometara"
    Jadna li je to ministarka kada ne može da veruje ni jednom od svojih podređenih nego mora sama da se uverava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija