MUP: Da li vas je prevario ovaj čovek?

Policija je u Beogradu uhapsila A.T. (32) zbog sumnje da je počinio više prevara i krađa.
Sumnja se da je on, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST–TIM" preko jednog sajta dogovarao kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao Saša Jović ili Saša iz Smedereva, nakon čega su on ili druge osobe koje je angažovao dolazili na adresu pošiljaoca paketa i preuzimali ih, a on bi pakete zadržavao za sebe.
 
Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima nakon čega bi odradio nekoliko smena i, najčešće u noćnim satima, odnosio robu i novac, saopštila je policija.
 
Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.
  • Džoni Vajsmiler

    15.10.2019 08:54
    KOLONIJALNA VLAST
    Ne nije taj, mene je prevario neki što je non-stop na TV.
  • Sale prevarant

    14.10.2019 08:15
    Ugledao se gospodin na našu elitu, koja to radi svakodnevno i samo prevarama, lažima i kriminalom ostaju i opstaju!
  • Ns 49

    14.10.2019 06:16
    Ovi prevaranti sede, posmatraju, razgledaju itd i samo razmišljaju kako koga da prevare. Jako je teško na sudu dokazati prevaru a ko je i uspeo ne znam da je neko naplatio celu štetu jer su oni veliki lažovi i odlični glumci a zakon znaju kao da su advokati.
    Imao sam lična loša iskustva pa koga sam zvao telefonom prijavi me mobilnom opeatoru od koga dobijem opomenu da će me isključiti a i ma ko je i zvao policiju da me opominju da prevarante ne uznemiravam a ovi me upućivali na sud što je nemoguća misija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija