Vučić opozicionaru koji je navodno palio knjigu: Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su četiri osobe koje su palile knjigu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića "svi iz Saveza za Srbiju, koji su do sada bili na najmanje 15 skupova".
Vučić opozicionaru koji je navodno palio knjigu: Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe
Foto: 021.rs
Gostujući na Pinku, Vučić je rekao da nadležni ispituju taj slučaj, ali da on zna da su sva četvorica iz SZS-a i da će, kad budu izneti dokazi, svi videti da je SZS spinovao da je paljenje knjige namešteno.
 
Vučić je ponovio da je ovakav čin prvi posle nacističkih protesta protiv Jevreja i Haradinajevog paljenja srpske robe. Dodao je da bi "oni ubili Vesića da momci koji su ga čuvali nisu bili jači" i pozvao predstavnike opozicije koji prete Vesiću da ga ostave na miru i da slobodno udare na nekog jačeg. 
 
"Dođi meni lupi vaspitnu umesto Vesiću, nađi jačeg od sebe", poručio je Vučić opozicionaru čije ime nije rekao, već samo da je, kako tvrdi, "povezan sa narkomanijom i kriminalom". 
 
Vučić je rekao da će srpsko tužilaštvo ispitati tvrdnje lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da mu je neko nudio mito da izađe na izbore, ali je dodao da "tužilaštvo ne može da ga nađe na Baliju". 
 
Predsednik je osudio i uvrede na Tviteru na račun voditeljke emisije Upitnik na RTS-u Olivere Jovićević i rekao da je sramota da "majku devojčice od 19 godina" neko nazove prostitutkom.
  • JS

    19.10.2019 09:12
    Botovi
    Prosto mi neverovatno kako se i na ovom portalu pojavilo naprasno brdo botova.. Sta je bre ovo?

    Ljudi moji kakvin se glupostima ovaj covek bavi umesto da resava mnogo vaznija politicka pitanja. Sto mu je zapravo i posao al se izgleda malo zaneo.
  • XD

    18.10.2019 18:29
    Hoće da kaže da je Vesić slabiji? :/
  • StAV

    18.10.2019 08:25
    Besposleni broje
    Ko je vodeci statisticar u sns-u? Tuzno je to sto su svi oni placeni novcem svim gradjana Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija