Jedan od vođa navijača Partizana ubijen na pumpi u Beogradu

Kako N1 saznaje, na pumpi u Ulici Grčića Milenka u beogradskom naselju Šumice ubijen je Ljubomir Marković, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, kada je nepoznati napadač ispalio u njega više hitaca.
Jedan od vođa navijača Partizana ubijen na pumpi u Beogradu
Foto: 021.rs
Policija obavlja uviđaj i traga za napadačem.
 
Ljubomir Marković je pravosnažno osuđen u slučaju ubistva Brisa Tatona, a 2017. izašao je iz zatvora nakon što je amnestiran.
 
Francuski državljanin Bris Taton pretučen je 17. septembra 2009. na Obilićevom vencu u centru Beograda, uoči utakmice Partizana i francuskog Tuluza, a umro je 12 dana kasnije od povreda.
  • qweerwerw

    02.11.2019 21:43
    qweqeqwe
    Svako ko je licno poznavao ovog decka , zna da je bio ljudina !
  • prst na čelo dok

    02.11.2019 10:46
    nije kasno
    "Ljubomir Marković je pravosnažno osuđen u slučaju ubistva Brisa Tatona, a 2017. izašao je iz zatvora nakon što je amnestiran."
    Pročitajte ovo 160 puta. Onda se zapitajte gde živite i šta radite i gde godine trošite. Onda se setite da ste smrtni i da ne možete doveka. Onda se odlučite šta vam je činiti. Ja nisam iz ove zemlje zapalio zbog male plate.
  • Quasimodo

    02.11.2019 09:20
    trebalo bi sve navijace u ovoj drzavi skupiti na jednu poljanu i neka se na njoj medjusobno tamane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.