Otkriven autobus pun afrodizijaka za oba pola u vrednosti od 7.000 evra

Carinici su juče na prelazu Preševo u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra.
Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Struga-Kopar.
 
Prilikom susreta sa carinikom oba vozača i svih 34 putnika su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga, ali je među putnim torbama u prtljažnom delu autobusa pronađen kartonski paket, za koji se kao vlasnik naknadno javio 37-godišnji makedonski državljanin.
 
U paketu je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata turskog porekla. Putnik koji se javio kao vlasnik otkrivene robe, rekao je da ju je kupio u Tetovu sa namerom da je preproda u Italiji.
 
Prekršajni sud u Preševu je u hitnom postupku doneo presudu kojom je makedonskom državljaninu izrečena novčana kazna od 856.000 dinara, koliko iznosi jednostruka vrednost krijumčarene robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu sa propisima.
  • afrička mušmula

    06.11.2019 09:25
    Narodu se više ni ne diže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija