Ispituje se incident s "mercedesom" koji je pokušao da se probije kroz obezbeđenje kod RTS-a

Policija ispituje sve što je u vezi sa incidentom kada su po završetku intervjua predsednika Aleksandra Vučića na RTS dvojica muškaraca pokušali "mercedesom" da se probiju kroz obezbeđenje.
Prema pisanju nekih beogradskih medija, koje prenosi Tanjug, postoje indicije da ovo nije slučajan prekršaj.
 
Podsetimo, tokom protesta ispred RTS, organizovanog zbog gostovanja Vučića u jednoj emisiji javnog servisa, jedan automobil sa aleksinačkim registarskim oznakama pokušao je da probije kordon u Aberdarevoj ulici, koji je bio u obezbeđenju presednika.
 
Dvojica muškaraca koji su bili u "mercedesu" su privedena.
 
  • Nosilac stafete

    07.11.2019 17:08
    Ja koliko se secam, a dobro se secam, kada bi se npr zatvarale ulice oko SPENSA zbog utakmice, ili mitinga i li kontramitinga, prvo bi dosli saobracajci, pa stavili pokretne barikade i parkirali svoj auto, tako da bi svima bilo jasno da je ulica blokirana. Posle bi dosle nindza kornjace i nije bilo zazanja. A sta vidimo ovde, snazne kratko osisane mladice koji mogu biti i navijaci npr. Mislim, ajmo se uozbiljiti ljudi.....
  • petnaestak

    07.11.2019 12:28
    Bogte kolko celavaca, ko na godisnjem skupu skinheda
  • Marko

    07.11.2019 11:28
    greska obezbedjenja ponovljena
    Ovo je velika greska obezbedjenja predsednika,kao i u Potocarima.
    Zasto se obezbedjenje Predsednika pomesalo ili krije iza huliganima tako da ih normalan covek ne raspoznaje. Moralo je postojati policijsko uniformisano obezbedjenje a posebne sluzbe u civilu neka rade svoj posao. Ocigledno da je napravljen propust i da te sluzbe ne komuniciraju jedna sa drugom. Za to je dokaz nedavno prebijanje Predsednikovog brata.
    Pobogu ljudi, jedna utakmica visokog rizika se obezbedjuje sa uniformisanim licima od ranog jutra pa do zavrsetka utakmice a ne Predednik drzave sa sakom civila sa navodnim ovlascenjima specijalne jedinice. Sve je delovalo smesno i vodilo u pravcu nereda i incidenta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija