Uhapšen mladić koji je iz čista mira nožem ubo maloletnog prosjaka

Niška policija uhapsila je M. Z. (23) iz Niša, zbog sumnje da je juče u blizini Kliničkog centra Niš nožem ubo u stomak petnaestogodišnjeg mladića, nanevši mu teške telesne povrede.
Uhapšen mladić koji je iz čista mira nožem ubo maloletnog prosjaka
Foto: Pixabay
On se sumnjiči za pokušaj ubistva i određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
 
Kako "Blic" saznaje, osumnjičeni se sam prijavio kada je u medijima video vest o napadu na maloletnika.
 
"Napadač nije umeo da objasni zašto je izbo maloletnika. Dečak mu je tražio pare a on je potegao nož i ubo ga u stomak. Ne isključuje se mogućnost ni da je bio pijan", kaže naš izvor.
 
Kako je "Blic" pisao, napad se desio ispred pekare ispred Kliničkog centra u Nišu. Prema prvim informacijama, M.Z. je, nakon što je ubo dečaka u stomak, nastavio da jede pljeskavicu, udaljivši se za mesta napada.
 
Dečak je operisan u KC Niš i nakon napada nije bio u životnoj opasnosti.
  • Imre

    16.12.2019 16:59
    Zaštita razuma
    Pod hitno menjati zakone po kojima će se ovakve spodobe zatvarati doživotno i to u kamenolom...a ako ne..pdeselite ih na Dedinje...pa nek tamo žive život na slobodi
  • Anonimna

    16.12.2019 14:13
    Ne zna zašto? I nastavio da jede pljeskavicu? Ubosti dete u stomak bez ikakvog povoda ako se uopšte može i naći povod da se na dete i to joś prosjaka potegne nož i biti pritom toliko ravnodušni i otupeli! Ili se radi o mentalnom bolesniku ili smo načisto otupeli i propali kao nacija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.