FOTO: U TE "Nikola Tesla" uništeno 880 kg droge

Skoro 900 kg droge uništeno je danas u obrenovačkoj termoelektrani "Nikola Tesla".
"Napominjem da se uništavanje oduzetih narkotika vrši tek po okončanju sudskih procesa, tačnije, po pravosnažnim presudama u konkretnim predmetima i da se ono sprovodi kontinuirano. U toku ove godine u termoelektrani je već uništeno 998 kilograma, dok je danas uništeno još 880 kilograma različitih vrsta narkotika", rekao je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević, podsećajući da se spaljuje do jedne tone droge, prvenstveno iz ekoloških razloga.   
 
 
 
Kovačević je podsetio da je tokom ove godine u policijskim akcijama oduzeto oko 7,2 tona narkotika, što je rekordna zaplena.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija