FOTO: Na aerodromu u Nišu zaplenjeno investiciono zlato vredno milion i po dinara

Carinici su u ponedeljak, 24. februara na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu zaplenili investiciono zlato, čija je vrednost procenjena na preko milion i po dinara.
Prekršaj je otkriven kada je pre ukrcavanja na let za Maltu detaljno pregledan 38-godišnji državljanin Mađarske, koji je prethodno tvrdio da nema ništa što bi trebalo prijaviti. 
 
 
Ispostavilo se da to nije tačno, jer je u njegovom ručnom prtljagu pronađeno pet pločica investicionog zlata, ukupne težine 360 grama, vrednih preko milion i po dinara.
 
 
Sud je u hitnom postupku doneo presudu o oduzimanju neprijavljenog investicionog zlata, a putnik je i novčano kažnjen zbog učinjenog prekršaja.
  • Lekove

    26.02.2020 07:37
    Da potrosite
    Juju kakva bagra
  • Vredni

    25.02.2020 13:22
    Opa, počelo prikupljanje onih 3000 za izbore!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija